Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


sayee sayang sepupu sayee :)


heyy korang , tengok title . paham-paham jhea kann ? korang tak pernah tahu pasal family aku . Hehe . bukan taknak cerita just malass jhea . okeyyh laa . korang , korang . aku memang takrapat sangad ngan sepupu aku belah bapak * some problem . tappy rapat sangadd ngan belah makk * walaupun jauhh ;)

belah mak aku niyhh , sedara perempuan ade enam jhea *itupunn dahh kecohh keyhh . huhu , pape punn kite tunggu yang coming soon punye * bulan depan . Makngah aku dahh mengandung 8 bulan .
hehe , same2lahh kite doakann :) sepupu aku nieyh semua duduk jaohh tapi tetap sehati . hehe :)


ni sepupu aku . anak MakLong and Paklong . comeyl kann ? haha , sorry lahh beb , die dah berpunyee . 
orang chantekk memang dah berpunyee , adaatlahh . die baru darjah enan tahun niyhh . same umur ngan adik akuu . walaupun die msih darjah enam tapi die lagi tinggi dari aku . tinggi gilee . haha :) die duduk kat Mutiara Rini . die sepupu aku yang sporting gilee , pandai berfesyen . kalau korang rasee nak kenal pegilahh facebook die , Athirah Khalidah keyyh ;)


tengokk nieyhh . pelik kann die niyhh . otak die memang mereng siked . haha ;)* takbaik . 
tapi , biaselahh . comel kann ? dah berpunye dahh . die sebaya ngan aku tauu . anak PakNgah ngan MakNgah . kalau aku amik aliran arab . die amik aliran sains . die sekolah kat MRSM Muar . huishh ,, jaohh kann . kesian diee . huhu . nak buadd camane kann . aku jarang gilee jumpa minah niyh . die memang baekk keyh , kengkadang jiwang . tanyelahh pasal korea kat die kompem tahu .

okeyhlaah , penadd sudaa taip masal mereka mereka kat atas niyhh . sepupu aku niyh memang semua chatekk kann ? takyahh jeles keyhh . malam niyh kiteorang kumpul lagi . biaselahh , raye . okeyhhlah . bye b bloggers ;)