Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


perasaan yang lain pada kau ?


status akuu kali nihh jiewang siked , hehe .. ni sebab akuh rindu gilee kat seseorang .
nakk update kat status . banyak sangad nakk taip . tulis kat sini je laah . 
keyh , bace ni .. aku minat dekat sepupu aku punye sepupu . paham ??
humm , tapi die taktau pon aku minat gilee kat die . malaslah nak bagitau .

semalam aku suruh die teman aku chat . die 0n jekk . hepi gile waktu tuhh .
then , waktu nak offl , aku cakap ngan die . " jangan bagitau awek kau tau !"
then , die cakap .. " ouke , awek aku bukan military ".
aku tergamam . die taksedar langsong kea yang aku minat dea ?

then , akuh bukak profile die , SMART and CUTE gambar wall die.
aku just comment " nak buat SMART tak teragak-agak "
aku nakk je cakap kau smart seyh . tapi .. aku malu :)

and now , akuu rindu kau . asal lahh kau tak onl hari nihh .
rinduuu gileeee . keyh , aku rase aku patot stop here . sebelom korang muntah 
depan blog akuu nihh . tak pasal-pasal kann .. aku kena lap .