Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Intan Aqila. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


love story part II


hey , ni bukan cerita biase . niyh cerita antara aku dan dia . nampak tak post bawah nie .
hehe . aku nak continue balik keyh .
sepupu aku yang pandai sorang niyh teah beritahu die yang aku suka die .
tau A F tu jawab apee " taktau . blur kejap " .

i don't mind . jawapan tu tak bagi effect pown kat akuu .
tapi die suruh bagi mase , humm . sebenarnye aku takmintak pon jawapan dari die .
akuu takisah pown . sepupu aku kata , takpe die single .
humm , akuu cakap laa , yang bagi effectnye ..
ramai girl yang post kat wall die tuu .
sepupu aku cakap lagi , nak buad camne die tuh hot kat sek .

whatever laa . i dont mind . asal laah die lame tak onl ? 
miss him .. A F